De Sint opent projectwinkel in De Sluis


Aanstaande zaterdag 17 november kolkt het in Winkelcentrum De Sluis. Sinterklaas komt dan om 14 uur de projectwinkel openen, waarin alle belangstellenden tot 16 uur kennis kunnen nemen van de plannen voor de renovatie van het winkelcentrum  van en voor Driebergen-Zuid, die voor het komend jaar staat gepland.

Nieuw Winkel Vastgoed heeft aan ontwikkelaar Webscon opdracht gegeven om De Sluis flink op te knappen en een nieuwe look & feel te geven.  De werkzaamheden zullen volgens de planning in het voorjaar van 2019 aanvangen.

Om iedereen op de hoogte te houden, komt er in de kiosk van de voormalige dierenwinkel (tegenover de Jumbo) een informatiecentrum waarin plattegronden en impressies van de vernieuwde Sluis komen te hangen.  Deze projectwinkel kan ook worden gebruikt voor bijeenkomsten en als uitvalsbasis voor diverse activiteiten tijdens de renovatieperiode.

Om de opening zaterdag luister bij te zetten, is de hulp ingeschakeld van niemand minder dan Sinterklaas. De Goed Heiligman zal tijdens zijn tocht door Driebergen om 14:00 uur hoogstpersoonlijk De Sluis aandoen.

Daarna zijn alle belangstellenden tot 16 uur welkom in de projectwinkel om onder het genot van een kopje koffie of thee, gebakje én natuurlijk pepernoten de plannen te bekijken en eventueel vragen te stellen aan  vertegenwoordigers van Webscon.

De komende maanden zullen er in samenwerking met de winkeliers meer activiteiten in de Sluis worden georganiseerd. Zo staat er voor 15 december een kerstevenement op het programma.