Muzikaal eerbetoon voor overleden zangeres


Op 19 augustus werd Full Count geschokt door het plotselinge overlijden van zangeres Natascha, het stralende middelpunt van de tienkoppige band uit Velsen en Haarlem. Haar uitvaart was in besloten kring. Nu organiseren de bandleden voor iedereen die daar bij wil zijn een tribute ter ere van Natascha
.

Het muzikale eerbetoon is op 1 december in het Thalia Theater in IJmuiden, vlakbij het huis waar Natascha woonde. Het wordt een emotionele en tegelijkertijd feestelijke avond, waar tal van gastmuzikanten aan meewerken die ooit met haar en Full Count hebben gespeeld en gezongen.

Kaarten voor deze avond kosten € 6,50 plus € 1 administratiekosten en zijn online te koop. De opbrengst gaat naar een goed doel: een spaarrekening voor Natascha’s achtjarige dochter, die daarmee over tien jaar als nagedachtenis aan haar moeder een extra spaarpotje krijgt. Uiteraard is het mogelijk om iets extra’s te doneren. Dit kan middels een enveloppe met inhoud in de stembus in de foyer of via NL74 INGB 0009 6738 56. Alvast veel dank!