Paaspuzzelen en meer in winkelcentrum De Sluis


De winter is voorbij en het voorjaar aangebroken, ook in De Sluis in Driebergen-Zuid. Pasen staat voor de deur en dat wordt in het winkelcentrum gevierd met een paaspuzzeltocht, paaseitjes, muziek en gezelligheid op (paas)zaterdag 20 april.

Kinderen én volwassenen kunnen tussen 11 en 16 uur op eigen gelegenheid en op elk gewenst moment deelnemen aan een paaspuzzeltocht, die voert langs de diverse winkels van De Sluis. Het gaat er om dat zij met aanwijzingen, te vinden in de etalages en bij de diverse winkeliers, een korte rebus oplossen. De formulieren hiervoor kunnen worden opgehaald én ingevuld weer worden ingeleverd bij de projectwinkel, de kiosk waar voorheen de dierenwinkel was gevestigd.

Daarnaast kunnen de kinderen in deze kiosk kleurplaten inkleuren en zijn er voor jong en oud koffie, thee, frisdrank en paaseitjes. Ook is er op de achtergrond akoestische livemuziek en kunnen de bezoekers op een aantal platen de plannen voor de ingrijpende opknapbeurt bekijken. Zoals bekend staat De Sluis een renovatie te wachten, waarmee het winkelcentrum wordt versterkt en een up-to-date look & feel krijgt.