Vertrek programmamanager Telstar Thuis in de Wijk

Na bijna negen jaar stapt Gertjan Huijbens op als programmamanager van stichting Telstar Thuis in de Wijk. Dat heeft het bestuur met een brief aan alle relaties bekend gemaakt.

Gertjan Huijbens was als kwartiermaker nauw betrokken bij de oprichting van de stichting in 2011 en zette in samenwerking met sponsors en partners zoals het Woningbedrijf Velsen, de gemeentes in de IJmond, Tata Steel, Rabobank IJmond, Van Mossel Peugeot, stichting Welzijn Velsen, SportSupport, Mee DeWering en het primair en voortgezet onderwijs diverse maatschappelijke activiteiten en programma’s op, zoals de Telstar Street League, School’s cool en Playing for Success IJmond. Daarmee gaf hij voor een belangrijk deel invulling en structuur aan de maatschappelijke tak van de Witte Leeuwen.

,,Wij willen Gertjan bedanken voor zijn grote betrokkenheid, bevlogenheid en inzet voor onze stichting”, zegt secretaris Jan Hinloopen namens het bestuur in de brief. ,,Wij zullen op een nog te bepalen datum op passende wijze afscheid van hem nemen.”

Met zijn instituut Study Consultancy zal Huijbens in opdracht van TTidW nog wel het thuismentorprogramma School’s cool IJmond blijven uitvoeren.