Renovatie Winkelcentrum De Sluis in volle gang


Het zal veel bewoners in Driebergen-Zuid niet ontgaan zijn, de verbouwingen rondom Winkelcentrum De Sluis zijn begonnen. De wijk krijgt binnenkort een modern en verbeterd winkelcentrum.
De winkels blijven tijdens de renovatie gewoon open.

De verbouwingen zijn nu in volle gang aan de zijde van de dagwinkels. De winkelpanden krijgen aan de achterzijde extra magazijnruimte. Aan de voorzijde wordt de gevel gerenoveerd en krijgen de winkels een strakke nieuwe uitstraling. Er worden nieuwe puien en een nieuwe, moderne luifel aangebracht.

De overkant is na de zomer aan de beurt, dit betreft vooral de Jumbo supermarkt. De gevel wordt naar voren gehaald waardoor de winkelruimte toeneemt en de supermarkt kan groeien naar een omvang die in overeenstemming is met de grootte van de buurt. Bovendien komen daarmee het winkelklimaat, comfort en assortiment weer op een hoger peil. Tijdens deze verbouwingen blijft de Jumbo open. In het voorjaar van 2020 zal het interieur van de supermarkt onder handen worden genomen. Naast de Jumbo zal een Primera worden gevestigd.

Ook het binnenterrein wordt meegenomen in de modernisering van het winkelcentrum.  Uitgangspunt hierbij is wel dat het aantal parkeerplaatsen op het middenterrein gehandhaafd blijft.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Retailbouw. De projectorganisatie is in handen van Webscon in opdracht van Nieuw Winkelvastgoed. Eventuele overlast van de verbouwingen is beperkt, de winkels blijven zoveel mogelijk open. Volg de Facebookpagina ‘Winkelcentrum De Sluis’  en Twitter @winkelcentrumdS voor meer en de laatste informatie en foto’s.